Before you go on with the reading,

She's making her own way. With Allah by her side.


If you don't mind, read this blog from the first post. But If you mind, don't basically judge if you don't know what happened before :)

dan kisah penulis yang panjang hikayatnya di sini : kaishrakirana.
Salam.


January 8, 2013

061. To do on Tuesday.



Bismillahirrahmanirrahim.

Mari!

Berlapang dada. Tersenyum dan mulakan hari selasa ini dengan ...



Membayar saman!


hehe

to do before balik :

1. Meet/Breakfast with Kak Syaaimaaaaa'
2. Bayar saman & pulang buku library
3. Luncheon with QurratuAini
4. Late Luncheon with Atikah Hanafi
5. Meeting Archimic
6. Pack my bag balik JB & camping stuff
7. Meet Julianazareen for breakfast
8. Gerak balik JB

9. before balik, tulis note for ATIQAH & pergi Office Mahallah uruskan pasal pulang kunci
10. Ahad depan balik semula ke UIA, for Mukhayyaaaaam Khariji di Hulu Langat yeay!


see. I have to list out what I HAVE TO DO and WHERE I HAVE TO GO...

or else...


Dulu-dulu, ada seseorang pernah cakap kuat-kuat next to me ,

which I can't remember sangat the exact susunan ayat.

"You ni, time management teruk" marah marah pun, hujung ayat tu dia senyum gak.

padahal lambat turun dari bilik like 10 minutes je. Baru tunggu kejap dah membebel kalah makcik kan?


Hahahaha. since that day berazam untuk mengubah diri dan menyusun atur kan hidup. Sebab mak dok mengadu perihal anak dia ni kat orang lain. Mana cek tak malu :D


Yeh, life needs something to be improved day by day kan?


Apa pun, now I have to pray henfon ni, degil. dah charge tapi tak nak masuk. Dok mati jaaa.

Petanda apakah ini?


And and and, sebelum memulakan hari yang super sibuk sampai ke esok, ada baiknya saya capai tuala dan mandi yeh.


Dhuha jangan lepat. Insert sekali hajat or istikharah.


:D



Salam Alayk.



2 comments:

Alyaa Ali said...

ohhh... ada MK under apa tu.
macam best jeee ^^

LailaAlfisyahr. said...

under usrah kita :)