Before you go on with the reading,

She's making her own way. With Allah by her side.


If you don't mind, read this blog from the first post. But If you mind, don't basically judge if you don't know what happened before :)

dan kisah penulis yang panjang hikayatnya di sini : kaishrakirana.
Salam.


October 19, 2011

050. When you meet me.




Salam.

Ada yang rindu pada saya?




See, blogs pun boleh menghubungkan orang ramai.
Kalau kita benar-benar ikhlas dalam berkawan.
InsyaAllah,
Niat itu hanya Allah yang tahu.


Kita manusia, tugasnya menjaga ukhuwah.
Tak susah, tapi perlu waspada.
Entah salahnya sedikit ucapan kita,
mampu buat orang terasa berabad lamanya.
who knows kan?

Saya pun bukannya elok sangat serba-serbi,
tapi kalau nak tunggu tip top perfecto, 
baru nak mengingatkan pada orang lain,
saya rasa sampai ke mati saya tak dapat menjalankan tanggungjawab as
Khalifah Allah.


Maaf atas keterlanjuran ucapan mahupun perbuatan.

Buat yang rindu pada saya,
Alhamdulillah saya sihat-sihat saja.
Doakan saya mampu hidup dengan tenang walaupun project berganda-ganda ye :)


dan,

Maaf juga kerana for my faces that in the video.
I just realized how pelik I was in the photos.






Dan kerana perbezaan antara kita semua, yang menjadikan kita semua istimewa
:)


Salam alaykum.


3 comments:

saya said...

yes, i miss you. a lot! :)

hari tu iffah datang uia. siap jalan2 kat studio kaed.. kawan iffah izyan(sheep) yang bawak jalan2. nak contact awak, takut ganggu..

InshaAllah, nnt bila2 sy nk datang uia lagi... :)

Kaydee said...

apa? sweet? hehehe~

*malu2*

:D

M. said...

Iffah, bilanya awak nak datang hehe? still guna number yang sama ke?
i tried to sms you.

jom la dtg ... rindu ni.



kak kd.. eleh sweet lettew.
datang lah lagi. bagi inspiration...
:')